Tuesday, 2 March 2021

Promosi Mac Shaklee 2021 - Belian 4 unit ESP dapat free Shaker hijau yang menawan

Assalamualaikum selamat pagi uols.

Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi. 
Dah masuk bulan Mac 2021.

Tiap bulan pasti ada je promo baru yang best sangat. Nak tahu tak promo Shaklee untuk bulan Mac ni? Jom tengokk

Promosi Mac Shaklee 2021 - Belian 4 unit ESP dapat free Shaker hijau yang menawan 

Esp Shaklee, Fizah yakin ramai kat luar sana dah pernah ambil ESP kan? Bagi kaum ibu tak lupa juga kaum remaja yang sangat mementingkan kesihatan kulit serta kesihatan dalaman.

ESP shaklee yang diperbuat dari kacang soya Non GMO yang tidak diubah suai genetik nya. Sesuai untuk semua lelaki dan wanita.

ESP protein yang berkualiti tinggi sesuai juga dijadikan sebagai pengganti sarapan pagi, untuk yang tengah diet, ambil sebagai minuman pengganti snack untuk elak kan kelaparan.

ESP Shaklee ni salah satu produk yang amat laris juga, merebut rebut memasing lagi lagi bila bulan puasa dah nak dekat boleh dijadikan hidangan ketika bersahur juga. Sesuai sangat untuk mereka yang ada masalah gastrik.

PROMOSI Mac ESP 2021 dengan pembelian 4 unit ESP dapat FREE Shaker exclusive Shaklee. 
☑️Free membership
☑️Free postage
Promosi dari 1 Mac hingga 31 Mac 2021atau selagi stok masih ada.

Antara Manfaat ESP SHAKLEE
7 kelebihan pilih ESP Shaklee


Untuk maklumat lanjut boleh roger Fizah di sini.
Atau pun Uols boleh buat belian online disini boleh juga terus daftar ahli untuk menikmati harga lebih murah dan berbaloi. 


Lepas dah daftar ahli boleh terus contact Fizah untuk Fizah aktif kan ID Uols.
Nak buat pembelian secara walk in pun boleh. Boleh pergi je di mana mana branch Shaklee seluruh Malaysia boleh daftar ahli terus di branch menggunakan ID Fizah 1213594 (Norhafizah Binti Mohamad)

Terima kasih Uols yang sudi singgah di blog Kedai Vitamin Paka Kerteh. Sampai jumpa lagi di next entry. 
Next
This is the most recent post.
Older Post

2 comments:

Terima Kasih atas komen anda.