Wednesday, 7 July 2021

Set Hamil Shaklee

Assalamualaikum.

Alhamdulillah syukur, tahniah buat ibu yang sedang hamil. Semoga dipermudahkan urusan ibu ibu sepanjang kehamilan. 

Buat ibu ibu yang sedang mencari atau yang tercari cari set hamil terbaik untuk memenuhi keperluan nutrisi ibu dan bakal bayi ibu, Fizah syorkan ibu ibu dengan Set Hamil Shaklee. 

Set ini membekalkan nutirisi yang penting buat ibu hamil atau ibu yang tengah merancang kehamilan. 

Jomm kita tengok kat bawah ni set hamil beserta fungsi nya. 

1) Set Hamil Basic

Set Hamil Basic terdiri daripada :

Ostematrix 
B complex
Vitamin C
Vitalea

Fungsi Set Hamil Basic

*1. Vitalea* untuk kegunaan 2 bulan
Multivitamin yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Mengandungi Zat Besi untuk mengelakkan low HB dan anemia.

*2. B Complex * untuk kegunaan 4 bulan
Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan stress. Juga mengandungi Asid Folik untuk mengelakkan Spina Bifida pada bayi.

*3. Vitamin C* untuk kegunaan 6 bulan
Meningkat imunisasi pada tubuh ibu yang biasanya berkurangan apabila hamil. Mencantikkan kulit ibu dan bayi.

*4. Ostematrix* untuk kegunaan 1 bulan
Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi. Apabila hamil, kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian. Mengelakkan sakit pinggang, cramp, dan sembelit ketika kehamilan. Kalsium yang cukup dalam badan ibu mengelakkan rasa mual ketika kehamilan.

2) Set Hamil Popular

Set Hamil Popular :

Vitalea
Vitamin c
B complex
Ostematrix 
Esp


Fungsi Set Hamil Popular


*1. Vitalea* untuk kegunaan 2 bulan
Multivitamin yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Mengandungi Zat Besi untuk mengelakkan low HB dan anemia.

*2. B Complex * untuk kegunaan 4 bulan
Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan stress. Juga mengandungi Asid Folik untuk mengelakkan Spina Bifida pada bayi.

*3. Vitamin C* untuk kegunaan 6 bulan
Meningkat imunisasi pada tubuh ibu yang biasanya berkurangan apabila hamil. Mencantikkan kulit ibu dan bayi.

*4. Ostematrix* untuk kegunaan 1 bulan
Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi. Apabila hamil, kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian. Mengelakkan sakit pinggang, cramp, dan sembelit ketika kehamilan. Kalsium yang cukup dalam badan ibu mengelakkan rasa mual ketika kehamilan

*5. ESP* Untuk kegunaan 1-2 bulan
Protein soya yang tidak diubah genetiknya untuk bekalan protein untuk tenaga ibu dan penting untuk perkembangan bayi dalam kandungan. 

3) Set Hamil Optimum

Set Hamil Optimum :

Vitalea
Vitamin c
B complex
Ostematrix 
Esp
Omega Guard 

Fungsi Set Hamil Optimum


*1. Vitalea* untuk kegunaan 2 bulan
Multivitamin yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Mengandungi Zat Besi untuk mengelakkan low HB dan anemia.

*2. B Complex * untuk kegunaan 4 bulan
Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan stress. Juga mengandungi Asid Folik untuk mengelakkan Spina Bifida pada bayi.

*3. Vitamin C* untuk kegunaan 6 bulan
Meningkat imunisasi pada tubuh ibu yang biasanya berkurangan apabila hamil. Mencantikkan kulit ibu dan bayi.

*4. Ostematrix* untuk kegunaan 1 bulan
Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi. Apabila hamil, kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian. Mengelakkan sakit pinggang, cramp, dan sembelit ketika kehamilan. Kalsium yang cukup dalam badan ibu mengelakkan rasa mual ketika kehamilan

*5. ESP* Untuk kegunaan 1-2 bulan
Protein soya yang tidak diubah genetiknya untuk bekalan protein untuk tenaga ibu dan penting untuk perkembangan bayi dalam kandungan. 

*6. Omega Guard (mula ambil 2nd trimester)* untuk kegunaan 1-3 bulan
Minyak ikan dari dasar laut (bebas pencemaran merkuri) yang telah melalui 3 kali proses penyulingan untuk memastikan kualiti yang tinggi. Mengandungi % EPA dan DHA tertinggi berbanding jenama minyak ikan yang lain. Penting untuk perkembangan mata dan otak bayi, dan mengelakkan premature delivery


Macam mana nak dapatkan set ni?
Boleh Roger je fizah kat sini

Atau terus join keahlian disini
Dan boleh terus 

Hubungi kami :


Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Bandar Baru Bangi / Paka
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Next
This is the most recent post.
Older Post

0 Comments:

Post a Comment

Terima Kasih atas komen anda.